Interviews in de media

De Positiviteitspodcast

Hoe herstel je van trauma, ga je om met angst en leer je van je vroege jeugd? Boukje Jongedijk en Rianne praten hierover in De Positiviteitspodast. Ook te zien op YouTube.

WidowTalk

Samen met Marianne Heemskerk praat Rianne in WidowTalk over de link tussen trauma en rouw. Door de warme klik tussen Rianne en Marianne werd het een uitzending met een lach en een traan. 

De Balanskliniek

Psychiater Bram Bakker interviewde Rianne voor de podcast De Balanskliniek. Het werd een vurig gesprek over coachen en volledige heling.

Seks, relaties en liefdes!

Psycholoog Nynke Nijman interviewde Rianne voor de podcast Seks, relaties en liefdes! Het werd een openhartig gesprek over de gevolgen van een onveilige thuissituatie.

Den Haag FM en
Telstar online

In februari was Rianne te gast bij Den Haag FM in Dossier Mastenbroek om te praten over haar boeken. De aanwezige hoofdredacteur van Telstar online was zo enthousiast dat hij meteen een lang artikel online plaatste, dat journalist Martin Reitsma had opgetekend.

Eerlijk over alcohol

In Eerlijk over alcohol praat Rianne samen met Koos van Plateringen over de band tussen alcoholverslaving en trauma. Rianne is eerlijk over haar alcoholgebruik én legt uit waarom we gaan drinken als uitvlucht van pijn.

Eva Magazine

   

In Eva Magazine (EO) worden de boeken van Rianne uitgebreid besproken in een prachtig artikel zowel online als in het Magazine. Rianne heeft het over acht jaar schrijven, de reacties uit Riannes gezin op de boeken en natuurlijk hoe je heling vindt van trauma en pijn.

Bid, bedank, bewonder

Rianne sprak met Giovanca Ostiana in Bid, bedank, bewonder over helen van trauma en pijn. Het werd een boeiend gesprek. Waarin Rianne op heldere wijze uitlegt dat een leven zonder de pijn van trauma mogelijk is.

 

 

Thijs Lindhout

Rianne sprak Thijs over trauma, dissociatie en angsten in de 100% inspiratie podcast. Thijs en Rianne deelden beide een aantal ingrijpende momenten uit hun levens. Waarbij Rianne vertelde hoe ze nu anderen helpt op het pad van heling. Bekijk en beluister de podcast hier.

Diep

In deze aflevering van het tv-programma Diep (EO) praat Rianne met Koen Pieter van Dijk over de gevolgen van pesten.

De Nachtzoen

In deze aflevering van De Nachtzoen (EO), vertelt Rianne aan presentatrice Marleen Stelling over haar ervaring met nachtmerries en wat dromen je kunnen vertellen.

Club Dogma

Rianne gaf voor het eerst een lang interview over trauma aan de mannen van Club Dogma. Het werd een kwetsbaar, eerlijk en krachtig gesprek over de gevolgen van pijn in het dagelijks leven.

De Nachtzoen

In deze aflevering van De Nachtzoen (EO) vertelt Rianne aan presentatrice Marleen Stelling over het loslaten van haar kinderwens en de rouw die daarop volgde.

Bert van Leeuwen

In deze podcast van de EO en NPORADIO5 ging Rianne in gesprek met presentator Bert van Leeuwen over het vergeven van de man die haar seksueel misbruikte.