trainingen

Je kunt jezelf volledig bevrijden van pijn en trauma. Met de Ontdek je Heilige Graal methode neemt helings-expert Rianne van Kuil je mee op een bevrijdende heldenreis dwars door het overlevingssysteem naar je Heilige Graal, je ware zelf. Aan de hand van haar eigen bewogen leven legt ze op speelse wijze uit hoe we allemaal als kind, op een moment waarop we ons onveilig en angstig voelden, mechanismen hebben ontwikkeld om om te gaan met pijn en stress. Daarmee hebben we een fort gecreëerd rondom ons trauma, maar onbedoeld ook rond ons ware zelf, onze Heilige Graal. Tijdens jouw heldenreis geeft Rianne je praktische oefeningen om je overlevingssysteem stap voor stap los te laten en jezelf steeds beter te leren kennen en begrijpen. Van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent. Van welk gedrag voortkomt uit pijn naar wat jouw ware wezen is. Gedurende deze ont-dekkingstocht leer je jouw ondermijnende mechanismen, pijn en trauma los te laten. Beetje bij beetje ontdek en bevrijd je zo je Heilige Graal. Zodat je aan het einde van je heldenreis de transformatie hebt gemaakt van overleven naar léven, van trauma naar je vrije, stralende zelf. De basis van iedere ontdekkingsreis is het boek Ontdek je Heilige Graal en het bijbehorende werkboek waarin je de theorie over het ont-dekken van je ware zelf in de praktijk brengt. Maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Tijdens haar heldenreis heeft Rianne ervaren dat je sneller heelt met anderen dan alleen. Daarom organiseren we de volgende live events:

Q&A

In de online live Q&A kun je Rianne vragen stellen over de theorie uit Ontdek je Heilige Graal, maar ook specifiek over jouw helingsreis. Je kunt je vragen vooraf doorgeven via het formulier dat je ontvangt zodra je je hebt aangemeld. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de toegangscode. De eerst volgende Q&A is op 3 juni om 20.00 uur.

Helingsdriedaagse september

Wat was het een succes! We hebben de eerste helingsdriedaagse van 10-12 mei  gehouden en wat hebben we een waanzinnige tijd gehad.  En er is al veel vraag naar een volgende keer. Daarom kun je je binnenkort opgeven voor een nieuwe driedaagse in september. Samen met Rianne en andere reisgenoten werk je tijdens deze drie dagen aan jouw helingsproces. Het is een  superboost van heling. Wil je nu al zeker zijn van jouw plek, mail dan naar: trainingen@ontdekjeheiligegraal.com, dan ben jij er in september bij.