Helingsdriedaagse 29 november - 1 december 2024

Wat is het?

Voor de laatste keer dit jaar organiseren we het Ontdek je Heilige Graal helingsweekend. Het is een all-inclusive retraite in de luwte van retraitecentrum ‘t Zonnehuis. Je gaat gedurende drie dagen onder begeleiding van helingsexpert en trauma-coach Rianne van Kuil aan de slag gaat met het herkennen en loslaten van oude pijn en trauma aan de hand van haar Ontdek je Heilige Graal methode. Rianne doorloopt samen met jou de stappen van trauma naar heling. Zo leer je in het weekend hoe je het overlevingssysteem herkent in je dagelijks leven, welke pijn daaronder ligt én hoe je de eerste stappen zet om je ervan los te maken. Het belooft weer een helend en bekrachtigend weekend te worden.

Hoe ziet het weekend eruit?

In de beschutting van een kleine groep, met ruim voldoende begeleiding van ervaren begeleiders, dompel je je samen met maximaal 13 anderen onder in het overlevingssyteem én je Heilige Graal. Onder leiding van Rianne ga je op onderzoek uit: wat zijn jouw onverwerkte trauma’s, hoe krijg je zicht op de invloed ervan in je dagelijks leven én hoe pel je laag voor laag het overlevingssysteem af, zodat de stalende jij tevoorschijn komt? Je krijgt les in de Ontdek je Heilige Graal methode én gaat zelf uitgebreid aan de slag met jouw thema’s. Je hoeft overigens de boeken niet (volledig) gelezen te hebben om volop mee te kunnen doen, maar ze zouden een goede voorbereiding zijn.

We starten elk blok (maximaal 3 blokken per dag) met de hele groep, om vervolgens onder de vleugels van een begeleider individueel te werken aan ont-dekkingen die passen bij het thema van het blok. Dit kunnen schrijfoefeningen, gesprekken of voel-oefeningen zijn. Daarna kom je weer terug in de groep om jouw ervaringen te delen. Rianne zal vragen beantwoorden en heel specifieke coaching geven per persoon. Rianne zal tussendoor regelmatig krachtige meditaties begeleiden om onverwerkte pijn, angst of de gevolgen ervan los te laten.

Dit alles gebeurt in de veiligheid van een kleine groep op een prachtige locatie, met volop heerlijk en voedend (vegetarisch) eten van onze eigen kok. Bovendien heeft iedereen een eigen kamer met sanitair. Uiteraard is er ook meer dan genoeg gelegenheid om te ontspannen, een wandeling te maken in het bos van Loenen of bij een vuurtje te mijmeren.

Wanneer en waar is het?

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Dit is inclusief:

Reserveer je plek

De vorige driedaagse zat snel vol en ook nu hebben al mensen aangegeven te willen komen, dus wacht niet te lang met boeken.

Mocht de prijs een obstakel voor je zijn, informeer dan naar mogelijkheden om bv in termijnen te betalen.

Voorwaarden

Wanneer je onverhoopt moet annuleren, gelden de annuleringsvoorwaarden zoals je ze hier op de site kunt vinden.
Het weekend gaat door vanaf 11 aanmeldingen. Je hoort uiterlijk twee weken van tevoren of het weekend doorgaat. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, krijg je uiteraard het volledige bedrag teruggestort.